Chestionare Auto Drpciv

Proba teoretica prin care conducatorul auto trece inainte de a  ajunge la traseu. Chestionare actualizate in concordanta cu legislatia din 2016.

Autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3.500 kg şi al cărui număr de locuri pe scaune, în afara conducătorului, nu este mai mare de 8; 2. ansamblul format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg; 3. ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată depăşeşte 750 kg; Vehicule din categoria B, cu 4 roți, care pot atinge o viteză de cel puțin 100 km/h. (Anexa nr 4 la OMAI 82/2013 – privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere).

Intrebarile din chestionarele de mai jos sunt alese exact pentru categoria B. 

 

INFORMATII

CHESTIONARE AUTO INDICATOARE RUTIERE TEST DE VITEZA
CODUL RUTIER SCOALA DE SOFERI STIRI AUTO
REDOBANDIRE PERMIS PUNCTE DE PENALIZARE PROGRAM DRPCIV
ACTE AUTO CHESTIONARUL ZILEI CONTACTAtentie la proba practica, poti fi declarat respins chiar daca ai trecut proba teoretica.

Punctele de penalizare pentru greselile facute de elev la proba practica:
6 puncte – nereglarea scaunului, a oglinzii retrovizoare, nefixarea centurii de siguranta, neeliberarea franei de ajutor
21 puncte –  necunoaşterea aparaturii de bord sau a comenzilor autovehiculului.
6 puncte – nesincronizarea comenzilor (oprirea motorului, folosirea incorectã a treptelor de viteza)
9 puncte – nementinerea direcţiei de mers
Aceste sunt doar cateva din greselile care nu trebuiesc facute la proba practica(examenul auto) pentru a nu fi declarat RESPINS. Iti punem la dispozitie intreaga grila cu punctele de penalizare ale traseului.