Intrebari Redobandire permis 13 din 15!

In situatia in care unei persoane i-a fost anulat permisul auto, dar care s-a dovedit nevinovata, il poate recupera fara a mai fi nevoita sa sustina inca o dta examenul. Persoana careia i-a fost anulat permisul auto, drept consecinta a condamnarii pentu o infractiune, si care a fost dezincriminata, are drepul de a se prezenta la autoritatea competenta pe raza careia isi are domiciliul sau resedinta. Acesteia i se va elibera un nou permis de conducere, fara a mai sustine examenul.

Permisul de conducere va fi inmanat studentilor straini din Romania doar in situatia in care acestia vor prezenta documente care sa ateste faptul ca, pe o perioada de sase luni, au studiat in tara.

Daca esti sofer, cu siguranta ti-ai pus intrebarea ce vei face atunci cand permisul iti va suspendat pentru o perioada determinata de timp.Ai dreptul de a injumatati suspendarea permisului prin sustinerea examenului pentru redobandire permis.
Intrebarile din examenul de redobandire permis sunt exact ca cele pe care le-ai intalnit la sustinerea examenului auto.

Cum codul rutier se modifica de la an la an, apar semne noi de circulatie! Vezi acum ce semne de circulatie au mai aparut si pe care inca nu le-ai intalnit in trafic.