5 Motive sa folosesti o camera auto

0
183

Camerele auto au devenit foarte populare in ultimii ani si asta datorita functionalitatii lor si a numeroaselor beneficii. Mai simplu spus, acesta este un tip de camera care este montata pe bord sau pe oglinda retrovizoare pentru a surprinde drumul atunci cand esti la volan si nu numai.

Scopul unei camere auto este sa capteze orice miscare si sunet, in detaliu, a ceea ce are loc inafara parbrizului, cat si in interiorul masinii.

In acest moment, aceste camere sunt folosite pe scara larga de catre soferii din intreaga lume precum instructori de condus, soferi de taxi/autobuz, ofiteri de politie etc. O functie importanta a acestor camere este faptul ca pot fi conectate cu usurinta cu alte tehnologii precum recorderele si dispozitivele GPS.

Acestea fiind spuse, iata o prezentare mai aprofundata a unora dintre cele mai notabile motive pentru care ar trebui sa iei in calcul achizitia unei camere auto si sa o instalezi cat mai repede:

1. Ai dovezi de prima-mana in caz de accident

2. O camera auto este solutia perfecta pentru soferii indisciplinati

3. Camera auto este ideala pentru instructorii auto si parintii ingrijorati

4. Iti poti inregistra intreaga drumetie de la volan

5. Poti preveni accidentele din parcari

Ai fi uimit sa vezi cat au evoluat camerele de bord de-a lungul anilor. In prezent, aceste camere de auto vin cu o multime de functii utile care iti pot fi benefice in mai multe cazuri.

De exemplu, cele mai multe dintre aceste camere sunt livrate cu notificari sonore impreuna cu actualizari de stare – in acest fel, vei ramane mereu la curent cu procesul de inregistrare si vei fi anuntati in timp real, in cazul in care exista o problema cu camera sau cardul de stocare.

Precum am mentionat mai sus, majoritatea camerelor vin cu modul GPS incorporat ce te vor ajuta sa monitorizezi viteza de deplasare si locatia, toate in timp real. Si mai mult de atat, aceste camere te vor ajuta sa inregistrezi destinatia intr-un manager de inregistrari si sa administrezi intr-un mod cat mai simplu calatoriile.

Camerele sunt dotate cu o functie de salvare a bateriei si, dupa cum sugereaza si numele, aceasta functie speciala este conceputa pentru a face camera de bord sa utilizeze cat mai putina baterie. Aceasta caracteristica este utila in special daca camera ta de bord nu este legata direct la bateria masinii si se bazeaza exclusiv pe baterii externe, deoarece le creste durata de viata.

Cele mai multe camere sunt, de asemenea, dotate cu un ecran LCD generos, cu tehnologie tactila . Cu un meniu de navigare usor de utilizat, cuprinzator si simplu, aceste camere iti permit acum sa ai un control complet asupra calatoriei si asupra experientei de inregistrare.

Un alt motiv important pentru care ar trebui sa te gandesti sa optezi pentru o camera auto, este raportarea soferilor indisciplinati in trafic. Fiecare sofer a avut cel putin o intalnire “proasta” cu un alt sofer rau intentionat, de-a lungul anilor.

Nu numai ca acesti soferi nesabuiti si iresponsabili sunt foarte deranjanti, dar pun in pericol viata altor soferi nevinovati, care circula regulamentar. Cu toate astea, raportarea comportamentului lor, chiar daca pare o sarcina descurajanta, aceasta necesita dovezi; dovezi pe care o camera auto le va furniza fara probleme. In cazul in care nu ai filmari, un martor ocular este singura varianta cu care ai mai putea sa aperi ceilalti participanti la trafic si sa rezolvi problema celui ce avea comportament nerespectuos.

sursa : spy-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.