Atentie soferi! Politia Rutiera are de azi dreptul de a ridica masinile parcate pe trotuar

0
227

Mare atentie soferi. De azi , politia rutiera are dreptul de a ridica masinile parcate pe trotuar.

In majoritatea oraselo din tara noastra este imposibil sa mai gasesti un loc de parcare in timpul zilei, asta si pentru ca primaria a transformat din vechi locuri de parcarea, in ce credeti, in benzi pentru biciclete sau trotuare.

DIn ce in ce mai multi soferi se confrunta cu problema locurilor de parcare, si nu o singura data recurg la parcarea automobilului pe trotuar, pentru ca pur si simplu nu au unde lasa masina!

Soferii care erau parcati sau stationati pe trotuar puteau fi amendati doar de politia locala, iar cei d epe partea carosabila puteau doar de catre cei de la rutiera.

Din acest moment politistii locali au dreptul de a amenda si ridica autoturismele parcate pe trotuar. Pur si simplu cred ca ne vom astepta la un val imens de masini ridicate si amenzi.

“Alineatul 1 al articolului 64 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 670 din 3 august 2006, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins: „Art. 64. – (1) Politia rutiera poate dispune ridicarea vehiculelor stationate neregulamentar. Ridicarea si depozitarea vehiculelor in locuri special amenajate se realizeaza de catre administratiile publice locale sau de catre administratorul drumului public, dupa caz. Art. II. – Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu modificarile aduse prin prezenta lege, se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, dandu-se textelor o noua numerotare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.