Cand expira scoala de soferi?

0
4292
407b7882-4f95-4ef1-b53b-e9529c74198e

Cand expira scoala de soferi? Este o intrebare pe care cei mai multi dintre cursanti si-o pun, ca sa fie siguri ca nu ajung in imposibilitatea de a sustine vreo proba examenul auto.

Conform informatiilor , scoala de soferi este valabila 12 luni, mai exact valabilitatea  scolii  se refera la valabilitatea fisei de scolarizare, fisa ce este eliberata la finalziarea cursurilor, pe care este si trecuta data de eliberare.

Pentru toti cei care nu stiu, valabilitatea fisei de scolarizare, adica a scolii de soferi, este valabila 12 luni  de la data la care ea a fost eliberata de scoala.

Aici revenim la cele mai sus mentionate, si anume daca un cursant nu reuseste promovarea ambelor examene pentru permisul de conducere, adica proba teoretica si practica, va trebui sa refaceti scoala, dupa care se va face un nou dosar de examinare cu o alta data.

Documentele valabile din dosar:

  1. Avizul psihologic si avizul medical, care sunt valabile 1 an de la data efectuării lor.
  2. Cazier judiciar, care este valabil doar 6 luni de la eliberarea lui, de la orice unitate de politie.
  3. Taxa pentru permis, in valoare de 89 de lei, care nu are valabilitate, taxa putand sa se foloseasca si la noul dosar, asta in cazul in care nu ati reusit promovarea examenului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.