Care este amenda daca depasesti coloana de masini?

0
785

Multi nu sunt constienti de riscurile depasirilor neregulamentare sunt foarte mari si nu se refera doar la amenzi. Soferii care depasesc coloanele de masini se pun in pericol, deoarece pot cauza accidente grave. 

Chiar daca te grabesti sa ajungi mai repede intr-un anumit loc, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a face acesta manevra. Unul dintre cazurile mediatizate recent este cel al unui sofer care a depasit cu masina sa de teren o coloana de masini ajungand fata in fata cu un tir condus regulamentar. 

Amenda ajunge pana la 725 de lei.

Mare atentie, soferi, in ce fel de depasiri va angajati! Este posibil sa pierdeti nu doar 4-5 puncte de amenda si niste bani din portofel, ci si permisul de conducere, chiar sa ajungeti in situatii riscante pentru voi si pentru ceilalti participant la trafic. Iar, in cazul in care incidentul este filmat, puteti deveni cunoascuti in online, dar nu intr-un mod pozitiv.

Indicatorul de reglementare – Depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, interzisă se amplasează pe segmentele de drum unde se interzice depășirea tuturor vehiculelor cu motor, cu excepția amintită. Pe raza de acțiune a acestui indicator conducătorului auto i se interzic și manevrele de oprire, staționare, întoarcere sau mers înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.